” Met mijn ontwerpen hoop ik anderen ook een plek te kunnen bieden waar ze zich kunnen ontspannen en verwonderen, en die ze inspireert, waar ze zichzelf kunnen zijn”

Over mij

Een mooie tuin is een bron van vreugde, kalmte en inspiratie voor mij. Mijn herinneringen aan de tuin van mijn oma, ontworpen door Mien Ruys, en de tuin van mijn moeder koester ik nog steeds. 

Naast mijn werk als project- en beleidsadviseur voor het landelijk gebied heb ik de opleiding Tuinarchitectuur aan de OntwerpAcademie gevolgd (2018-2019). In 2019 heb ik DE ZEEUW TUIN EN LANDSCHAP opgericht.

Met mijn ontwerpen hoop ik anderen ook een plek te kunnen bieden waar ze zich kunnen ontspannen en verwonderen, en die ze inspireert, waar ze zichzelf kunnen zijn. Verder is voor mij belangrijk om veel met levend plantmateriaal te werken. Een groene tuin is weldadig voor de mens, en draagt bij aan een beter leefklimaat.

DE ZEEUW TUIN EN LANDSCHAP staat open voor samenwerkingen met anderen. Voor de uitvoering en aanleg van mijn ontwerpen werk ik samen met freelance hoveniers.

Mijn ontwerpvisie

Iedere tuin biedt kansen om er een persoonlijke en moderne plek van te maken, die tegelijkertijd tijdloos is. Die de gebruiker van de ruimte kalmeert, of juist activeert. Die inspireert. Die verbinding legt tussen de omgeving en de context waarin de tuin zich bevindt.

Daarbij is een tuin dé plek waarin je de seizoenen, het weer, de natuurlijke loop der dingen van dichtbij kunt ervaren. Dat wil ik in mijn ontwerpen ook laten zien.

Creativiteit komt samen met techniek en daarin is iedere ontwerpopgave weer een bijzonder interessante uitdaging waar ik telkens weer veel energie van krijg en ook veel energie in stop. 

Wat belangrijk voor mij is;

Kijken naar context, ruimte en natuurlijke processen

Inspireren en geïnspireerd worden

Vertellen van persoonlijke verhalen

Kiezen voor duurzaamheid

Contact

Nieuw-Vennep

06- 30467795

Volgen

Informatie

Privacy

Algemene Voorwaarden

This website is using cookies to improve the user-friendliness. You agree by using the website further.